Presidenti rus, Vladimir Putin, është kapur “mat” nga kamerat teksa bën lëvizje të pakontrolluara.

Këto shenja shtojnë akoma më shumë dyshimet se gjendja e tij shëndetësore nuk është e mirë.

Gjatë një takimi me të rinjtë dhe ambientalistët, 69-vjeçari vazhdoi me avazin e vjetër, atë të lëvizjes së pakontrolluar të këmbëve.

Gjatë bisedës me të rinjtë në Kamchatka, Putin vazhdimisht është parë duke lëvizur këmbët, e në veçanti thembrat.

Dyshimet për gjendjen e rëndë shëndetësore të Putinit lindën kohë më pare, madje është thënë se ai vuan nga kanceri apo parkinsoni.

By IZ