Tens*ionet për nisjen e një luf*te bërth*amore sa vijnë dhe shtohen, kjo edhe për faktin se disa zëra flasin se Putin pritet të urdhërojë shpër*thimin e një  bo*mbe mbi Detin e Zi, me qëllim për tu treguar kundërshtarëve fuqinë e tij.

Sipas asaj që shkruan “Daily Mail” së fundmi spekulimet janë rritur, pasi Putin do të përgatisë një lloj shfaqjeje bërth*amore të forcës, duke përfshirë shpër*thimin e parë në ajër të hapur të një ar*me ato*mike që nga vitet 1960 – potencialisht mbi Detin e Zi.

Kjo sipas ekspertëve është një mënyrë ku Putin do të tregojë for*cën për tu treguar të tjerëve se kjo është ajo që ju pret nëse na sul*moni.

By admin01