Zoti është i madh/ Muezini i xhamisë ndërron jetë duke lexuar kur’an në namazin e sabahut

Posted by

Abdul Haq al Halabi, 60 vjecari, muezini i Xhamise se njohur te Al-Sulejmanit, e cila noddhet ne Xheda te Arabise Saudite ka nde ruar jete teksa po lexonte Kuranin Famelarte, dhe i cili gjithashtu ishte ne pritje per te falur namazin e sabahit. Subhanallah, cfare vdekje e lehte, i lumi personi ne video. Zoti na meshirofte te gjitheve. VIDEO