90 vjeçarja ‘dridh’ serbët me këtë deklaratë për ta (VIDEO)

Posted by

Video madhështoree / 90 vjeçarja ‘dridh’ serbët me këtë deklaratë për ta. 90 vjeçarja shqiptare Mihrije Elshani në emisionin Kojshia Show ka dhënë një deklaratë interesante për situatën atje dhe serbët në veçanti. Ndiqeni të plotë videon KËTU