A e dini pse hotelet nuk kanë dhomë me numër 420? Arsyeja do ju habisë

Posted by

A keni vënë re ndonjëherë që numrat e dhomave në disa hotele shkojnë nga 419 direkt në 421? Ose, ndoshta ju ka ndodhur të shihni një dhomë me numër 419+1 dhe nuk e keni idenë pse?

Nuk është një praktikë e përhapur, por disa operatorë hotelesh kanë shmangur tërësisht numrin e dhomës 420 për shkak të lidhjes së saj me kanabisin dhe shqetësimeve që ndodhin ndonjëherë në dhomat e numëruara si të tilla. Në Australi dhe në pjesë të tjera të botës, dashamirësit e kanabisit festojnë 20 Prillin ose (ose 4:20 ose 4/20 si ditën ku festohet pirja e duhanit dhe m ari jua nës.

Është dita kur Bob Marley v d’ iq. Kjo nuk eshte e vertete; ai v d* iq më 5 nëntor. As 20 prilli nuk është ditëlindja e tij, por është ditëlindja e Adolf Hitlerit (historianët mbeten të ndarë për shkallën e konsumimit të d rog ave të k ëq ija nga lideri n az’ ist).

Është kodi i radios së po lici së për “tymosja e dr* og av e të këqija”. Por sërish teori e rremë. Po licia këmbëngul se 420 nuk do të thotë absolutisht asgjë. I referohet numrit të përbërjeve k im i ke në m* ari jua në. Nuk është e vërtetë pasi thuhet se janë 315.

Është e gjitha për Bob Dylan. Në këngën e tij “Rainy Day Women ♯12 & 35” ai këmbënguli se “Të gjithë duhet të go* dit en me g urë”. 12 x 35 = 420.