Sot Policia me urdhër të Gjykatës arre’stoi një ish-luftëtar të UÇK-së për shkak të borxhit në KEDS.

Ky arre*stim u bë, për shkak se mitrovicasi nuk kishte kushte ekonomike ta paguante, por fatmirësisht edhe kësaj radhe reagoi biznesmeni dhe humanisti, Lindrit Misini, i cili me të marrë vesh i paguan borxhin ish-luftëtarit në Koshare.

By admin01