Çfarë do të thotë të shohësh në ëndërr sikur po bie tërmet?

Posted by

Në përgjithësi, ëndrrat e tërmeteve sinjalizojnë fundin e një aspekti të rëndësishëm të jetës suaj ose se po përjetoni një tranzicion të madh.

E njëjta ëndërr mund të simbolizojë edhe gjëra të tjera që ndodhin në jetën tuaj, të tilla si problemet me eprorët, çështjet familjare ose intrigat mes miqve ose partnerëve.

Ndonjëherë ëndrrat e tërmeteve janë një pasqyrim i trazirave tuaja të brendshme, të cilat zakonisht përpiqeni t’i fshihni të tjerëve, por herë pas here ndiheni të detyruar ta shprehni atë në një farë mënyre.

Ju ëndërroni se po shikoni një tërmet

Në ëndrra, tërmeti mund të përfaqësojë frikën tuaj përballë katastrofës. Nëse kujtoni se nuk keni pasur frikë në ëndërr dhe jeni ndjerë të sigurt ndërsa shikonit tërmetin, kjo do të thotë se aktualisht ndiheni të sigurt dhe të mbrojtur nga çdo kërcënim, shkruan abcnews.al.

Megjithatë, nëse keni pasur frikë duke parë tërmetin në ëndërr, do të thotë se ndiheni të pafuqishëm për të parandaluar një fatkeqësi të afërt që do të prekë ju ose njerëzit afër jush.

Ju ëndërroni për një tërmet që shkakton shkatërrim masiv

Ëndërra e një tërmeti mund të jetë shumë e frikshme pasi do të shihni tokën duke u lëkundur, ndërtesat që bien dhe njerëz të vrarë ose të plagosur.

Nëse shihni një tërmet që shkakton shumë dëme, do të thotë se do të ketë ndryshime të rëndësishme në jetën tuaj. Ju duhet të jeni të përgatitur për ta dhe për çdo gjë të papritur.

Këto ndryshime mund të përfshijnë shkarkimin nga puna ose zhvendosjen në një pozicion më të ulët, lëvizjen në një qytet ose vend tjetër, një sipërmarrje të re biznesi, përfundimin e një marrëdhënieje ose fillimin e një sëmundjeje, shkruan abcnews.al.

Ju ëndërroni një tërmet që nuk shkakton dëme

Nëse shihni në ëndërr një tërmet të vogël, i cili nuk shkakton dëme, kjo do të thotë se po kaloni disa vështirësi në jetë, të cilat së shpejti do të kalojnë. Kjo është një shenjë se frika juaj është joreale. Mund të relaksoheni dhe të ndiheni të sigurt, shkruan abcnews.al.

Gjithashtu, kjo ëndërr mund të tregojë se do të ketë ndryshime të rëndësishme në jetën tuaj, të cilat nuk do të jenë as negative dhe as pozitive dhe do të mësoheni lehtësisht me to.

Ju ëndërroni se një tërmet shkatërron shtëpinë tuaj

Nëse keni parë një ëndërr në të cilën shtëpia juaj është shkatërruar për shkak të një tërmeti, kjo mund të nënkuptojë se ndiheni sikur nuk keni asnjë shpresë në jetën tuaj. Ju mendoni se gjithçka që ka rëndësi për ju ka humbur dhe se nuk mund të vazhdoni më.

Tërmeti mund të përfaqësojë një aspekt të jetës suaj që ka rifituar kontrollin mbi të gjitha aspektet e tjera. Ndiheni sikur nuk jeni më në kontroll të jetës suaj.

Nëse keni qenë në shtëpi kur ajo është shkatërruar, ëndrra juaj përfaqëson paaftësinë tuaj për të menaxhuar stresin tuaj. Mund të merret gjithashtu si një paralajmërim për t’u përgatitur për ndryshimet e ardhshme në jetën tuaj.