Dijar Ibrahimi, 10 vjeçari nga Haraçina, Hafiz i Kur’anit!

Posted by

Hafiz Dijar Ibrahimi, 10 vjeçari nga Haraçina, sot me sukses të shkëlqyeshëm e dha provimin e hifzit të Kur’anit Fisnik para Komisionit të Muftinisë së Shkupit, përcjell Open-TV.

Dijari është djali i kryetarit të komunës së Haracinës, Ridvan Ibrahimi. Lajmin e ka bërë të ditur hoxha Eljasa Mamudi nga Kumanova.

“Hafiz Dijar Ibrahimi, 10 vjeçar nga Haraçina, djali i kryetarit të Komunës së Haraçinës, Ridvan Ibrahimi, sot e dha me sukses të shkëlqyeshëm provimin e hifzit të Kur’anit Fisnik para Komisionit të Muftinisë së Shkupit.
All-llahu e ruajttë këtë voglush dhe ia ndriçoftë zemrën dhe jetën me dritën e Kur’anit!🤲🤲🤲❤.”, ka deklaruar hoxhw Eljasa Mahmudi.