“Dridhet” Shkupi – vr asje e dyfishtë, mësohen emrat

Posted by

Para pak çastesh në lokalin “Album Shisha” në Çarshinë e Vjetër ka ndodhur një vr*asje e dyfishtë. Siç mësohet nga dëshmitarët okularë, dy personat kanë qenë të njohur në botën e kr imit.

Njëri mësohet të jetë Jeton Krivanjeva (Zhila) dhe Ensar Isejni (Laci). Për momentin MPB ka dalur në vendin e ngjarjes dhe pritet një njoftim më i detajuar.