VIDEO E HABITSHME/ Momentet më sho*kuese dhe më të çuditshme që janë kapur nga kamerat e sig urisë (në rastin në fjalë – mes një mjeku dhe pacientes). Ndiqeni videon e plotë në këtë LINK

By admin01