E dhimbshme: Ndërron jetë në moshë mjaft të re, Arjeta Aliti

Posted by

Arjeta Aliti nga Gjilani ka vd ekur gjatë ditës së sotme kanë bërë të ditur familja e tij.

Familjarët e Arjetës kanë bërë të ditur se v arrimi eshte bere të shtunën më 25 shkurt.
Më poshtë mund të lexoni njoftimin e plotë të familjarëve të familjes së Arjeta Aliti:
NJOFTIM MORTOR

Të nderuar familjarë e miq, me pikëllim të thellë ju njoftojmë se sot me datën 24 shkurt ka ndërruar jetë më e dashura jonë Arjeta Aliti. Ceremonia e varrimit do të bëhet me datën 25 shkurt me drekë, në varrezat e qytetit në Gjilan.
Të Allahut jemi dhe te ai do të kthehemi!