Erjola Docit i ngjitet karkaleci në gjoks në mes të emisionit, si reagoi ajo?

Posted by

Erjola Docit i ka ndodhur një e papritur teksa ndodhej në skenën e “She’s on Top”, për t’i dhënë çmimin një prej vajzave.

Një karkalec iu ngjit Erjolës në kraharor dhe me ta parë ajo reagoi.

Erjola u tremb fillimisht, por e kaloi situatën pa shumë zhurmë, duke e hedhur karkalecin tutje.

Pas këtij momenti ajo qeshi dhe tha se iu duk si aksesor.