Gazetari i TopChannel, Bledi Mane ofėndon shqiptarët e Kosovës dhe të Maqedonisë, thotë akoma kanë ngelur tek pleskavica

Posted by

Bledi Mane gazetar i televizionit shqiptar Top Channel i cili ditën e martë u bë banori më i ri i reality show Big Brother ka ofė nduar shqiptarët e Kosovës dhe ata të cilët nuk jetojnë në Shqipëri. Deklarata e tij kontraverse u vë re nga shikuesit e reality show i cili përgjatë qëndrimit të tij në shtëpi nuk ka hezituar që të ofėndoj, këtë madje ia tha banores nga Kosova, Nita Latifit ndaj së cilës u shpreh se kosovarët kanë ngelur tek pleskavica. Ndërkaq, kjo nuk është hera e parë që gazetarë të Top Channel ofė ndojnë shqiptarët jashtë kufijve, akoma nuk dihet nëse do të merren masa ndaj Bledi Manes dhe nëse ai do të përjashtohet nga BB.

Tashmë është bërë standard që gazetarët e Top Channel ofė ndojnë shqiptarët jashtë kufijve.