Habit Nexhmedin Spahiu “Skëndërbeu ka qenë Musliman dhe i bërë synet” Ja faktet …

Posted by

Nexhmedin Spahiu, analisti i njohur kosovar, në një prej emisioneve të tij të njohur, “Kojshia Show”, ka sjellë një opinion interesant lidhur me figurën e Skënderbeut. Ai ka diskutuar mbi një pikëpamje të tij, e cila vë në dukje se Skënderbeu mund të ketë qenë musliman dhe ka kryer synet.

Disa historianë dhe analistë kanë shprehur ide dhe interpretime të ndryshme lidhur me fenë e Skënderbeut dhe identitetin e tij fetar.