Hoxha nga Peja: Mbulimi i femrës është traditë arabe, s’ka të bëjë me fenë myslimane

Posted by

Hoxha nga Peja, Drilon Gashi, kohë më parë bëri një deklaratë të çuditshme për mbarë opinionin – ai thotë se mbulimi i femrës është traditë arabe dhe nuk ka asgjë të bëjë me fenë myslimane. Ai gjithashtu thotë se traditat arabe po shiten si fe. “Traditat arabe na shiten si fe, nuk është fe që gratë në një vend, burrat në një vend, është traditë arabe, duke u fríkësu që ne nuk i lëjmë bashkë me pësu apo punu bashkë vijmë deri te kundërvajtja sek*uale”, ka deklaruar Gashi në ATV.