Imami nga Tetova: Kemi shoqëri të degjeneruar, nuk kemi arsye për të festuar e shikuar “Big Brother”

Posted by

Imami i xhamisë së “Gam-Gamit” në Tetovë, Nuhija Ganija në hutben e tij të xhumasë ka folur rreth festave të fundvitit.

Sipas imamit ne nuk kemi ndonjë arsye për të festuar, sepse punët në çdo sferë të jetës nuk i kemi mirë.

“Çka të festojmë ne, degjenerimin e shoqërisë, ‘Big Brotherin’, çmimet e larta apo vrasjet dhe vetvrasjet”, ka thënë imami duke nënvizuar se Maqedobia radhitet tek vendet më të pa lumtura në botë.