Jo zyrtare/ Pesë persona të maskuar kanë kryer vr asjen në Çarshi, flasin dëshmitarët

Posted by

Dëshmitarët okularë kanë deklaruar se pesë persona të maskuar kanë hyrë në lokal, fillimisht kanë vënë në shënj estër dhe pastaj kanë qëll uar në drejtim të dy personave të përmendur.

Sipas informacioneve të “MakFax”, kur grupi ka hyrë brenda kanë bërtitur që askush të mos lëvizë, duke theksuar se bëhet fjalë për bas tisje dhe në atë moment nuk kishte shumë njerëz në lokal.

Dy personat e lartëpërmendur gjindeshin në pjesën e epërme të lokalit në një zyre të veçantë, ku i gjeti grupi në fjalë. Ky informacion ende nuk eshte konfirmuar nga MPB, por thonë se po punohet në zbardhjen e tij.