Kjo është video që përloti botën/ Polici bën veprimin e pabesueshëm për plakun në këmbësorët (VIDEO)

Posted by

Kjo është video që përloti tërë botën/ Polici bën veprimin madhështorë dhe te pabesueshëm për plakun që gjindeshe në këmbësorët, duke e ndihmuar atë që të kalojë rrugën. Ndiqeni… (VIDEO)