Kjo familje e bukur ishte në mesin e vik*timave në Turqi (FOTO)

Posted by

MOMENTE TË DHIMBSHME/ Nëpër rrjetet sociale kohëve të fundit mësuam se kjo familje e bukur që është në fotogradi ishte në mesin e vik*timave, me ndodhit e fundit në shtetin e Turqisë, më konkretisht në Hatay. Ngushëllime dhe zoti i mëshiroftë.