Ky burrë zgjohet nga ko ma pas 15 vitesh, ajo çfarë tha i sho’koi të gjithë (VIDEO)

Posted by

VIDEO VIRALE / Një video është bërë virale nëpër rrjetet sociale ku thuhet dhe shihet se si ky burrë zgjohet nga ko*ma pas 15 vitesh, mirëpo ajo se çfarë tha ai më pas – i sho*koi të gjithë. Këtë moment jo të zakonshëm, e ka komentuar edhe hoxha nga Kosova, Fatmir Latifi në një ligjeratë të tijë. Ndiqeni te plote VIDEON

https://fb.watch/jhJhS4e8xa/?mibextid=q5o4bk