Linda Morina kështu provokon duke ngrënë kastravec!

Posted by

Ani se nuk është aktive si dikur, Linda Morina poston kohë pas kohe dhe tërheq vëmendjen e ndjekësve, por edhe të mediave online.
Këtë herë Linda duket se pro v okon me perime.

Ajo shfaqet duke kafshuar tranguj, shkruan “Kosovarja”. Me gjasë më këtë foto Linda ka dashur të tregojë se si po i kultivon në ‘bahçe’ e saj trangujt.