Lot dhe emocione, Anesa Bajrami hafizja më e re nga Shkupi

Posted by

Të udhëhequr nga Reisul Ulema h. hfz. Shaqir ef. Fetai, sot 28 korrik 2023, së bashku me kolegë hoxhallarë e hafizlerë, në xhaminë e Mustafa Pashës, promovuam hafizen më të re në vendin tonë Hfz.Anesa Bajrami, e cila për tre ditë para komisionit e lexoi tërë Kur’anin.
All-llahu e ruajt, e i’u dhasht shëndet hafizes dhe muhafizes Mr.Haxhere Sulooxha.
Familjes së tyre ju dhasht të mira në të dy botrat për mundin dhe sakrificën në këtë rrugëtim. (Qenan Ismaili, mufti i Shkupit).