Ndërron jetë studenti 24 vjeçarë shqiptarë

Posted by

Pas një su lmi në tru, sot ka ndërr uar jetë studenti 24 vjeçarë Miran Sherifi, nga fshati Dobërdoll i Gostivarit. Siç raportohet në disa mediume Miran Sherifi bashkë me familjen e tij kanë jetuar dhe punuar në Serbi, ku i njejti edhe atje ka vazhduar me studimet.

Ngushëllime të sinqerta për familjen dhe më të dashurit për humbjen e djalit të vetëm, Miranit.