Ndodh dhe kjo: Mërgimtarët ‘kapen’ mes vete sapo aeroplani ateroi në Prishtinë (VIDEO)

Posted by

Disa mërgimtarë të cilët po udhëtonin nga diaspora për në Kosovë, kanë patur një konflikt verbal me njëri-tjetrin pasi aeroplani ateroi në Prishtinë, raporton Gazeta Blic.
Arsyeja e konfliktit ishte pikërisht se kush do të dilte i pari nga avioni.
Më poshtë i’u sjellim videon.