Në natën e parë të Ramazanit – ndahet nga jeta ish-ushtari i UÇK-së

Posted by

Ndahet nga jeta natën e parë të Ramazanit ish ushtari nga Tetova

Me pikëllim të thellë ju njoftojmë se sot u nda nga jeta Isuf Ceka ish ushtar i UÇK-së në Kosovë dhe Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare.

Varimi i të ndjerit do të bëhet nesër pas namazit te iqindis te vorezat e qytetit në Tetovë.

Ngushëllime për miqtë, shokët dhe familjen Ceka.