Nëna “vuri” kamera në dhomën e gjumit, në mëngjes nuk ju beson syve çfarë sheh (VIDEO)

Posted by

Një nënë e rë vendosi kamera me infrared në dhomën e gjumit për të filmuar gjatë natës së çfarë ndodhte me të dhe dy fëmijët e vegjël.

Zgjim thuajse çdo një orë apo gjysmë ore për të parë fëmijët apo për t’i mbuluar ata dhe gjum në pozicione aspak të rehatshme përveç të tjerave.

Kjo ishte ajo që nëna e re donte të dokumentonte për të treguar një natë të sajën me fëmijët.

Për më tepër, ndiqni VIDEON e mësipërme!