Neuropsikiatri zbulon se pse iu shfaqë fëmijës në Turqi “burri më mjekër të bardhë” – Arsyeja do t’ju shokojë!

Posted by

Neuropsikiatri zbulon se pse iu shfaqë fëmijës në Turqi “burri më mjekër të bardhë” – Arsyeja do t’ju shokojë!

Në emisionin Kojshia Show, këtë javë mysafir ishin psikologu Jashar Demiri, psik o logia Edlira Durmishaj dhe neuropsikiatri, Sami Rexhepi, me të cilët diskutuan për shën det in mendor si dhe sh ër imin e pacie ntëve “të prekur” nga ‘Sihri’, shkruan Korrespodenti.

I pyetur për rrëfimin e vajzës së vogël nga Turqia e cila kishte thënë se e ka ushqyer një burrë me mjekër të bardhë derisa ajo ishte e ngujuar nën gërmadha të shkaktuara nga tërmeti, neuropsikiatri Sami Rexhepi tha se në këtë rast ajo ka patur halucinacione dhe se proteinat e ruajtura në organizmin e saj kanë mundur për arsye se ajo ka qenë në gj endje ko me.. Ndiqeni minutën e 28:00 të emisionit për ta dëgjuar shpjegimin e plotë të neuropsikiatrit Samir Rexhepi. VIDEO