Një lutje që ka vend të veçantë tek Zoti

Posted by

Lutja të cilën duhet ta thoni çdo natë, ndërsa ajo ka një vend të veçantë tek Zoti i Madhërishëm! Ajo është lutje kuranore dhe nëpërmjet saj besimtari i afrohet Zotit në mënyrë të veçantë.

Është lutja për prindërit. Lexojeni  çdo natë, qofshin ato të vdekur apo të gjallë!

“Zoti im! Mëshiroi ata të dy, sikurse më edukuan mua kur isha i vogël”.(isra 24)

وَقُلْ رَبِّ ارْحَمْهُمَا كَمَا رَبَّيَانِي صَغِيرًا

Përshtati: A. D. Islampress