Njihuni me shqiptarin që ka zërin më të mirë për të kënduar, ai punon në ndertimtari dhe këndon (VIDEO)

Posted by

VIDEO VIRALE / Njihuni me talentin shqiptarë, i cili edhe përskaj punës së pandalshme në ndërtimari – ai gjen kohën dhe vullnetin edhe për të shprehur talentin e tij për të kënduar. Për më tepër ndiqeni të plotë VIDEON