Pamje nga tër’meti i fuq’ishëm në Turqi, ndërtesa ra në pak sekonda (VIDEO)

Posted by

Pamje nga tër’meti i fuq’ishëm në Turqi, ndërtesa ra në pak sekonda (VIDEO)

Qindra persona kanë vde*kur në Turqi dhe në Siri nga një tër*met 7.8 shkallësh të Rihterit.

https://twitter.com/RealBababanaras/status/1622490604575023105?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1622490604575023105%7Ctwgr%5E56b1e5433dec3e42c23a6be352db16bfe1bc3181%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Finstant-articles.com%2F&fbclid=IwAR3BUBEdTZnwawYsoYjoKBTNiyoxfJzNstc9dNCdQF8brwxo-JXUd_CwfoA