Për 15 sekonda morrën 1,2 milionë dollarë/ Momenti kur në mes të ditës hajnat grabisin dyqanin (VIDEO)

Posted by

VIDEO VIRALE – Për 15 sekonda morrën 1,2 milionë dollarë/ Momenti kur në mes të ditës hajnat u futën dhe grabitën dyqanin “Channel” në Paris, ku thuhet se kanë marrur mbi 1 milionë dollarë, ndiqeni videon KËTU