Për shkak të mbulesës, e largojnë nga plazhi femrën myslimane (VIDEO)

Posted by

E largojnë nga plazhi femrën myslimane për shkak të mbulesës edhe pse ajo e shkreta nuk lahet por fëmijët e saj lahen dhe argëtohen me fëmijët e tjerë ndërsa ajo vetëm qëndronte ulur duke u kujdesur për fëmijët.

Ngjarja e shëmtuar, e pistë, e trishtë, e gërditshme ka ndodhur në Bosnjë në plazhin e liqenit në Tuzlla.

Pastaj piskëlloni kuku breshëri, stuhia, tornadoja, cunami, vërshimet, tërmeti…bereqeti!

Ani, vazhdoni atë rrugë por nuk e keni gjatë./tetovaonline

https://fb.watch/mfNyJgrA5t/?mibextid=cr9u03