Prej sonte fillohet falja e Namazit të Teravisë – kjo është ora e saktë

Posted by

Ashtu siç e dimë, pra nesër me datë 23.03.2023 (E enjte) fillon muaji i shenjtë i Ramazanit, ndërsa nga sonte fillohet me faljen e namazit të teravisë.

Namazi i teravisë, do të falet pas namazit të jacisë që fillon nga ora 19:22.

Le të mbisundojë paqja dhe dashuria mes njëri-tjetrit në këtë muaj të shenjtë. Zoti ju bekoftë!