Publikohet fotoja e personit që u vr a sonte në Shkup, ja emri

Posted by

Portali TS.mk ka siguruar identitetin e dy personave që u vr anë mbrëmjen e sotme në Çarshinë e Vjetër të Shkupit.

Bëhet fjalë për Jeton Krivanjeva dhe Enes Iseni. Ata ndryshe njihen me nofkat “Laçi” dhe “Zhilla”.

Vr asja ka ndodhur në kafiterinë “Shisha Bar” që ndodhet në rrugën “Samoilova”, vend ky shumë i frekuentuar.