Qytetarja me origjinë serbe e pranon fenë Islame në Prizren

Posted by

Kryeimami i Prizrenit Orhan ef Bislimaj ka publikuar një status në facebook adresën e tij me një shkrim ku ka njoftuar se një qytetare me origjinë serbe e ka pranuar fenë Islame në Prizren.

Postimi i plotë:

“Para dy vitesh, më saktë , tezja Vericë e pati deklaruar Islamin në zyret e KBI-Prizren.

Nuk e pata bërë publike, qëllimisht. Por, sot , me sabah më vizitoi dhe më erdhi shumë mirë. Edhe herave të tjera më ka vizituar!

E lindur në Klisuricë, e rritur në Beograd, kurse e martuar në Prizren në vitin me Abdullahin, VERICA (Stanislav-Vukarna) MATJANI, tashmë është myslimane e devotshme.