Rezultatet afër përfundimit – ja kush po fiton në Turqi

Posted by

Mbi 65% të votave në zgjedhjet presidenciale janë numëruar në Republikën e Turqisë dhe për momentin presidenti aktual Erdogan po prin me mbi 55% të numrit total të votuesve, kundrejt kundërkandidatit opozitar Kilicdaroglu, me rreth 45%.

Përndyshe, fitues i zgjedhjeve shpallet kandidati që fiton 50% +1 votë.