Rrëfimi i turkut 19-vjeç, që mbi*jetoi për 63 orë nën rrënoja dhe regjistroi gjithçka me telefon

Posted by

Nxënësi i shkollës së mesme Gurkan Ozturk, i cili u sh pët ua nga një ndërtesë pesëkatëshe e she mb’ ur në qytetin turk Hatay, 63 orë pas të rme t it, ka regjistruar orët që ka kaluar nën rr ën oja me celularin e tij, raporton Anadolu Agency.

19-vjeçari Ozturk ishte në shtëpinë e gjyshit të tij në Antakya, ku kishte shkuar për të studiuar, në momentin e tē rm et it, më 6 shkurt, transmeton Telegrafi.

Për shkak të një tē rm e ti të fortë, ndërtesa u sh’ emb, por jo edhe shtëpia e prindërve të tij, ku ndodheshin babai, nëna dhe vëllai.

Ozturk ka regjistruar me telefon momentet e kaluara në hapësirën e vogël që e lejoi të mb’ ijet ojë.

Fjalët e para në video, në të cilën i dallohet vetëm dora dhe krahu në një hapësirë ​​të ngushtë të mbuluar me rr ëno. ja, janë: “Më kapi një tē rm’ et. Zoti më ndihm oftë, shpresoj të gjithë të jenë mirë. Nuk dua të vd* e së i ri”.

“Miq, u bënë gati 40 minuta brenda, mendoj se arrita të bëj një boshllëk ku janë këmbët, gërmova me majë të dorës dhe e mbusha boshllëkun me gurë që të mos sh em’ bet. Ndjej ajrin e ftohte nga poshtë mendoj se kam bërë një vrimë nëpër të cilën mund të marr oksigjen. Te shohim a mund t’i mb ije’ toj më këtij të’ rm eti? Nëse i mb^ ije toj këtij tē rm e ti mendoj se do të vlerësoj gjërat në jetë më mirë. Ka ende shume njerëz për të dashuruar. Ju dua shumë të gjithëve, sidomos mamanë, babin, vëllezërit. Mos keni fr i kë, shpresoj të mos jeni të mërzitur. Nuk e di çfarë po ndodh atje jashtë, por shpresoj se nuk ka telashe të mëdha. Ndoshta është vetëm diçka me disa ndërtesa të vjetra”, tha Ozturk në momentet kur ndjeu pas g o dit’ jet nën rr ën’ oja. /Telegrafi/