Sameti dhuroi tokën për xhaminë dhe riparoi kishën e fshatit (VIDEO)

Posted by

VEPËR MADHËSHTORE / Sameti nga fshati Banjicë, komuna e Çashkës ka bërë një gjest të madh humanitar duke e dhuruar tokën e tij për ndërtimin e xhamisë së fshatit. Ndërsa vite më parë ai edhe kishte riparuar kishën e fshatit Banjicë që gjendet në rrethinën e Velesit. Ndiqeni VIDEON