Shaban Memeti – kirurgu shqiptarë që po kthen shpresën tek fëmijët

Posted by

Dr Shaban Memeti është kirurgu shqiptarë me origjinë nga fshati Dobroshtë i Tetovës që po kthen shpresën tek fëmijët dhe njëkohësisht udhëheq me Instutin për Shëndet Publik në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Shaban Memeti është gjithashtu edhe profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup dhe një ndër kirurgët më të suksesshëm në RMV.

Ai së fundmi udhëheqi me sukses betejën me pand*eminë duke udhëheq me tërë procesin e vaksinimit masiv të popullatës.

Shaban Memeti është një ndër kirurgët më të suksesshëm shqiptarë në Maqedonin e Veriut, i cili këtij profesioni ia ka kushtuar jetën e vet, sidomos kirurgjisë së fëmijëve.