Shaban Memeti – mjeku dhe drejtori që po kthen shpresën e fëmijëve

Posted by

Dr – Shaban Memeti është mjeku dhe drejtori me origjinë nga fshati Dobroshtë i Tetovës që për momentin është në krye të detyrës si drejtor i Institutit për Shëndet Publik në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Shaban Memeti është gjithashtu profesor dhe docent në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup dhe një ndër kir*urgët më të sukseshëm në Maqedoninë e Veriut, i cili këtij profesioni i’a ka kushtuar jetën e tij, sidomos kiru*rgjisë së fëmijëve.

Së fundmi, ai udhëheq edhe me ISHP-në – ku ka treguar rezultate të shumta, si menaxhimi me strategjinë shtetërore kundër pand*emisë vitin e fundit, si dhe ka qenë pjesë aktive e ekipit për vak*sinim masiv të popullatës në vend.