“Shefin e kam ateist. Ai ma ofendon fenë Islame. Çka duhet të bëj?”

Posted by

Në emisionin “Jeta në Duna”, i ftuar ishte imami o njohur nga Prishtina Shefqet Krasniqi. Ai në këtë emision ka folur për probleme të ndryshme që përballet shoqëria e jonë, sidomos të rinjtë që punojnë nëpër kompani private, shkruan pemajetes.com.

Një shikues ia ka bërë një pyetje prekëse imamit Shefqet Krasniqi. “Shefin e kam atesit. Ai ma ofendon fenë islame. Çka duhet të bëj?”, është pyetur imami Shefqet Krasniqi nga një besimtar. Në videon e më poshtme mund ta dëgjoni përgjigjen e imamit për këtë çështje. Kjo gjë, pa dyshim që u ndodh shumë personave që punojnë për kompani private dhe përgjigja e imamit Krasqiqi ndoshta do t;iu ndihmojë që të dinë si të sillen me këta lloj shefash. /Pemajetes.com

Shiko videon më poshtë: