Shikoni si djaloshi kroat zbukuron veturën e tij me simbole shqiptare

Posted by

Mateo – është kroati që bëri bujë të madhe kohëve të fundit në lidhje me fotografinë e tij, ku kishe zbukuar veturën e tij me simbole kombëtare shqiptare. Ky veprim i Mateos është edhe një dëshmi e madhe për lidhjet dhe miqësinë e kahmotshme që kemi në mes popullit kroat dhe shqiptarë.