Shkupit nuk i ndalen telashet/ Dy vëllezërit ‘kërcënohen’ me ar më zja*rri

Posted by

Dy vëllezër kanë denoncuar se dje në lagjen e Gazi Babës, kanë qenë të kërc*ënuar me ar më zja rri nga një person me inicialet N.P.

“Më datë shtatë mars 2023 në orën 17:45 në SPB Shkup, F.A (33) nga Shkupi ka denoncuar se rreth orës 16.20 në rajonin e Gazi Babës, N.P me ar më zja*rri ka kërc’ënuar atë dhe vëllaun e tij”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

Në MPB punohet për zbardhjen e rastit.