Tër’met i fuqishëm 7,5 shkallë “lëkund” këtë vend, shikoni si tunden objektet (VIDEO)

Posted by

VIDEO VIRALE/ Tër’met i fuqishëm 7,5 shkallë rihter “lëkund” këtë vend, shikoni si tunden objektet dhe çdo gjë përreth (VIDEO)