Tër’metet skanë të ndalur – ja ku ishte së fundmi

Posted by

Në Rumani janë regjitstruar tër*metr për të tretën ditë rradhazi, nga ku dy më të fortit janë ndjerë edhe në pjesën e Serbisë me mag*nitudë 5,2 të shkallës Ri*hter dhe dje prej 5,7 ballësh.

Vetëm që nga pasditja e djeshme, deri në mëngjesin e sotëm janë rregjistruar rreth 50 tër*mete, shumica e të cilëve kanë qenë me intenzitet më të ulët dhe janë pasojë e uljes së tokës.

Ekspertët nga Instituti Sizmologjik vlerësojnë se këto tër*mete në Rumani nuk kanë lidhje me tër*metet që ndodhën në Turqi, javë më parë.