Vajza shqiptare thotë :”Jam lind në Zvicerr dhe dua të martohem me Zviceran”, meshkujt atje kanë frikë nuk vinë me na ‘nguc’, ndërsa në Kosovë na ngucin shumë

Posted by

Gjatë intervistimit të zakonshëm që ju bëhet qytetarëve në sheshet e Kosovës, kësaj rradhe një qytetare e cila e lindur dhe jeton në Zvicër për emisionin ”Shqiptarqe Kejt” është shprehur se dëshiron të martohet me një zviceran. Ajo bindjen e saj e bazon në atë se meshkujt atje nuk ngacmojnë dhe se janë më të urtë ndryshe nga shqiptarët .

Më poshtë keni videon e plotë të intervistimit: