VogëIushi Muhammed nën rr ënoja, shpëtimtarët i japin ujë me tapën e shishes (VIDEO)

Posted by

Më shumë se 5,400 njerëz kanë vd ek ur pas tërmetit kat astrofik që g oditi Turqinë mëngjesin e 6 shkurtit.

Ekipet e shp ëtimit vijojnë me ope racionet e tyre pavarësisht temperaturave të ulëta dhe ndërtesave e rrugëve të d emtuara.

Në mediat turke janë publikuar pamjet e shp ëtimit nga Bashkia Metropolitane e Stambollit. Në pamjet e mëposhtme shfaqet një vog ëlush sirian nën rr ënojat e një ndërtese në Antakya pranë kufirit me Sirinë. Shp ëtimtarët i japin ujë vogëlushit të quajtur Muhammed me tapën e një shisheje.

Më poshtë thuhet:

Bravo Mohammed. Ekipi ynë i kërkim-shpëtimit shpë toi Muhammad Ahmed, një shtetas sirian, të gjaIIë nga rrë nojat në Antakya.