Youtuberi maqedonas konvertohet nga ortodoks në musliman (VIDEO)

Posted by

Bobby Perspektive është një youtuber i njohur maqedonas me bindje fetare krishtere ortodokse dhe është rritur në një familje ortodokse.

Kjo përvojë e çuditshme e shtyn Bobby-n të nisë një studim më të thellë mbi Islamin. Ai shikon reaksione në video në internet dhe hulumton për një vit të tërë përpara se të vendosë të pranojë Islamin dhe të konvertojë në këtë fe.

Pas kësaj, ai fillon të ndajë përvojat e tij në YouTube dhe në media sociale, duke u bërë një youtuber i njohur për të ndarë ide dhe përvoja me publikun e tij. Përveç vëmendjes që i kushtohet fesë dhe konvertimit të tij në Islam, ai shpesh trajton edhe tema të tjera që lidhen me jetën dhe të vërtetat themelore të qenies njerëzore.

Bobby Perspektive ka arritur tashmë të ndjekës të përkushtuar në rrjetet sociale, dhe është një mjet i fuqishëm për t’i ndarë ide dhe përvoja me njerëzit në internet. Ai ndihmon në të sjellur mesazhe pozitive dhe përhapjen e një kulture të ndërgjegjshme.(INA)