Zhduket 12 vjeçarja në lagjen Gazi Babë, prindërit kërkojnë ndihmë

Posted by

Zhduket 12 vjeçarja në lagjen Gazi Babë, prindërit kërkojnë ndihmë
Kontakt telefoni i prindit Engin Ajro: 072232983

Një vajzë 12 vjeçe nga lagja Gazi Babë e Shkupit, që dje është zhdukur dhe familja nuk ka informacione se ku ndodhet. Hera e fundit që e kanë parë është momenti kur është nisur për në shkollë, dje në orën 07:30 (Sh. F. Liria).