Kandidati për president në RMV nga radhët e koalicionit opozitar VLEN, ka realizuar sonte në Prishtinë një takim me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti, shkruan gazeta LAJM.

Në këtë takim ka marrë pjesë edhe Ilir Xhaferi, djali i ish liderit të PDSH-së Arbën Xhaferi, si dhe Feta Alimi, personi që ia shpëtoi jetën Ziadin Selës, në ngjarjet e përgjakshme të 27 pirllit të vitit 2017, në Kuvendin e Maqedonisë.

“Tani jemi në Prishtinë për një takim shqiptarësh me simbolikë të Madhe!
Me Ilir Xhaferin pasardhësin e Arbën Xhaferit, me Feta Alimin, trim mbi trima dhe besnik, dhe me Kryeministrin e Republikës së Kosovës, Albin Kurti, i cili është Mbështetës i Kauzës Tonë, Insipirues dhe Shembull i Lëvizjeve të Mëdha!
NDRYSHIMI FILLOI!”, shkruan Taravari.